Montenegro - Herceg Novi puhkus

Montenegro - Herceg Novi puhkus

21.09.2025 - 28.09.2025
 Hind al 1039
Broneeri
Lend Kuupäev Lennufirma Lend nr. Väljalend Saabumine
Tallinn-Tivat 21.09.2025 HN3415 07:30 09:30
Tivat-Tallinn 28.09.2025 HN3416 17:50 21:50

Koguneme 2h enne väljalendu Tallinna Lennujaama väljuvate lendude saalis Germalo infoleti juures, kus reisijatele väljastatakse vajalikud reisidokumendid. 
Kõik kellaajad on arvestatud kohaliku aja järgi. Palume kontrollida väljalennu kellaaega vahetult enne reisi.


Äraantav pagas: reisijal on õigus kaasa võtta äraantav pagas kaaluga kuni 20 kg ja mille maksimaalne suurus võib olla mõõtudega 32x84x56 cm. 
Käsipagas: reisija tohib lennuki salongi kaasa võtta ainult ühe käsipagasi ühiku. Käsipagasi ja isiklike esemete kogukaal võib olla kuni 8 kg ja käsipagasi maksimaalne suurus võib olla mõõtudega 56x45x25 cm. Käsipagasis ei tohi olla keelatud esemeid. Vedelikke ja kreeme võib olla käsipagasis alla 100 ml pakendites kuni 1000 ml gripkotis.
Toitlustus lennul: Lennukis on võimalik lisatasu eest pardamenüü alusel tellida kergeid suupisteid. Lennufirma ei paku toitlustuse ettetellimise võimalust. 


Jätame endale õiguse teha muudatusi reisiprogrammis.
PALUME TUTVUDA GERMALO REISIDE REISITINGIMUSTEGA!

21.09.2025 - 28.09.2025
 Hind al 1039
Broneeri

Vaata reisist pilte

Kliendid meist

M
Merle
Loen teie reisiprogramme alati, kui meel on kurb ja vajadus unistamiseks! Minu esimene reis teiega oli hr. Heigoga ja mäletan teda siiamaani ülivõrdes! Enne kevadet ilmselt ei ole võimalik teiega liituda, võib-olla mõni lühireis, isiklikel põhjustel! Aga lootus on! Elage hästi ja tõusvas joones! Kohtume! Merle
M
Maire
Imelised valged majad, kuum päike, soe merevesi, hea toit, Oia päikeseloojang, erinevat värvi rannad, kosutav laevasõit koos vulkaanilise Nea Kameni saare külastamise ja ujumisega väävlirikkas vees jne. Seda nimekirja võib jätkata, kuid oma silm on kuningas. Santorinist räägitakse kui imelisest saarest ja tegelikkuses see nii ongi. Tänusõnad meie giidile Ester Laansalule, kes kõik need päevad andis väga hea ülevaate saare ajaloost ja tänu kellele saime hulgaliselt informatsiooni kogu Santorini elust ja olust. Lisapunktid minu poolt tema pakutud kohalike toiduretseptide eest, mis ärgitavad neid kodustes tingimustes järele proovima.